Počet zobrazení stránky

sobota 7. ledna 2012

Motivace

Dneska ráno jsem se rozhodla jíst jako dřív- já vím, pěkná blbost, potom co jsem snědla 2 rohlíky, krajíc chleba a k obědu maso s rýží jsem s tim hned skončila. Nemůžu tolik jíst! Přiznám se, dostala jsem cukrový záchvat, prostě co nejvíc cukru do sebe dostat.. ale utla jsem to a všechno to vyzvracela.. a to jsem vydržela nezvracet celých 5 dní :-( 
Ale tentokrát to vydržím ještě dýl! Už nebudu slabá a závislá na tom odporným zvracení! Nebude mi smrdět z pusy a nebudu mít zkažený zuby! Když se přejim tak si to hezky strávim, ZA TREST. Aspoň si to uvědomim a příště si to rozmyslim. 
Večer jsem měli doma pizzu, hromadu pizzy. Seděli jsem celá rodina u stolu a povídali si asi dvě hodiny a všichni se při tom ládovali jak nezavřený. A já ani sousto. To mě povzbudilo, já to zvládnu :-) Teď jsem plná odhodlání, musí mi to vydržet.. je půl 12 večer a mám pořádný hlad- a to je dobře! Já si ho tak užívám :D Když mám hlad, musím hubnout, a hezky mi splaskne břicho.. Jen musim vydržet zítra jen s jedním malým bílým jogurtem a jednim kouskem ovoce a zeleniny. No co, nějak začít musim.. Jinak vypila jsem dnes asi 1,5litru kafe.. Možná proto jsem neměla ani chuť potom jíst.. a taky 2 litry čaje.. Musím pít :) 
Štve mě počasí, nechce se mi běhat ani chodit ven :-( A taky mam učení nad hlavu a vůbec se mi do toho nechce.. Ale bude se mi dělat novej pokojíček :-) a do toho nesmím vstoupit s 60kg! To bude lehkej pokojík, daleko od kuchyně.. :D Takže hurá hladovět :-)


Obyčejné, ale přesto vystihující.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme všem za jakýkoliv komentář :) Liné°°