Počet zobrazení stránky

sobota 10. května 2014

9.5.

Dnes jsem šla na trénink, i když obvykle ho v pátek nemám.. Ale když oni tam jsou tak hezcí kluci! Že bych tam nejradši byla každý den :D

Sn: rohlík s pomazánkou
Sv: rohlík s pom., mrkev, jablko
Ob: palačinka s dušenou zeleninou, 1/4 grepu
Sv:
Ve: celozrnná houska, jablko

Trénink: Rozklus 2km, rozcvičení, rovinky 4x100m, 2x4x200m, výklus 2km
15min Abs

V sobotu se blíží opět závody a já si chci trošku zlepšit postavu (běháme ve dresech, který se zkládají jen z kalhotek a podprdy). Tak jsem přemýšlela, že tenhle týden budu jíst málo, takový ty týdenní diety, víte co myslím? Ještě si musím promyslet, jak přesně budu jíst.. Kdybyste někdo měl nějakou radu, tak pište :)

2 komentáře:

  1. Ahojky:-)....děkuju moooc za pochavalu!:-)...moc si toho od takový sportovkyně vážím:-)......a je pravda,že už se cítím fakt skvěle:-)...samozřejmě, vždy je co zlepšit, ale už nemusím nikam pospíchat:-)....téééda, tak to je ale sakra velká motivace na dietku....ovšem zase opatrně, když máš pak podat výkon na závodech, tak to neni úplně ideální ubírat na energii!:-/....jenom mě ještě napadlo ohledně tvé stravy....zkus víc zapracovat na bílkovinách a bacha na ty rohlíky a palačinky....to jsou zase sacharidy...na večer je to zbytečný....ráno si to pak můžeš užít:-)....víš jaký máš poměr tuků a svalů v těle???

    OdpovědětVymazat
  2. nazdárek, tak co, jak se ti daří holka?...co závody????:....

    OdpovědětVymazat

Děkujeme všem za jakýkoliv komentář :) Liné°°